Onderwijs en dagbesteding

U bevindt zich hier: Home | Kinderen en jeugd | Onderwijs en dagbesteding

Onderwijs en dagbesteding

Erbij horen, lekker aan de gang zijn op je eigen niveau. In iedere fase van je leven. Er is niets zo belangrijk als meedoen. Of uw kind nu naar school gaat of zich op een andere manier wil ontwikkelen. Samen met de ouders constant kijken wat het beste past op dat moment. Zo stimuleren we samen de groei naar zelfstandigheid en de eigenwaarde van uw kind. Hen zien groeien en bloeien: dát maakt ons trots!

Dagritme

Door de dag optimaal in te vullen zorgen we voor structuur in het leven van uw kind. Of hij/zij nu naar school gaat of niet, we bieden een vorm die past bij uw kind, zijn/haar stemming en gedrag en die een fijn contact met anderen bevordert. Samen mogelijkheden zien die de ontwikkeling stimuleren; als het even kan met de peuterspeelzaal en de school als basis. Ondertussen kijken onze deskundige medewerkers op de achtergrond mee.

Samenwerkingen

Uiteraard is er voortdurend afstemming met de ouder en de scholen. We kennen de regio. Er zijn samenwerkingen met peuterspeelzalen en scholen. Maar ook met de andere partijen waar uw kind mee te maken krijgt als school niet haalbaar is of wanneer het einde van de schoolloopbaan in zicht komt. Een leuke, nuttige dag voor uw kind. Het beste naar boven halen! Daar doen we het voor.

Algemene vraag?

Neem contact op met de receptie:
Bel 0492-530053 (24 uur per dag)
Mail info@oro.nl (24 uur per dag)

Meer weten over zorg?

Neem contact op met ORO Entree:
Bel 0492-472872 (werkdagen van 9-17 uur)
Mail welkom@oro.nl (24 uur per dag, antwoord binnen 2 werkdagen)