Wonen en slapen

U bevindt zich hier: Home | Kinderen en jeugd | Wonen en slapen

Wonen en slapen

Wonen in een fijne, veilige omgeving. In een huis waar je je thuis voelt. Dat wil toch iedereen?

Welke woonvorm past?

Fijn wonen. Zo zelfstandig mogelijk. En met deskundige begeleiding heel dichtbij, indien nodig. ORO biedt hulp thuis, maar heeft ook woonvormen waar cliƫnten zelfstandig samen kunnen wonen. Door onze jarenlange ervaring kunnen we ook wooninitiatieven van ouders op een passende manier en gericht op de specifieke vraag begeleiden. We brengen ouders samen, denken mee over het programma van eisen, de bouw en de financiering. Ouders bepalen in dit soort gevallen onze inbreng, waarbij ons netwerk in de regio vaak een grote hulp is.

Een thuis

Hoeveel zorg wij leveren, is afhankelijk van de behoefte. Onze 24-uurs zorg leveren we in een beschermde omgeving, waarbij het dagelijkse gezinsleven zoveel mogelijk wordt benaderd. Doel is dat uw kind zich fijn voelt, ontspannen en op zijn of haar gemak. Als we dat bereiken, hebben we het samen goed gedaan.

Nachtrust

In iedere woonvorm is ruimte voor warmte, gezelligheid, privacy en rust. Naast een fijne dag is een rustige nacht minstens zo belangrijk. ORO is daarom ook tijdens de nacht paraat. Verder bieden we onder meer crisisopvang en tijdelijk wonen. Logeeradressen, waar kinderen in een gezellige omgeving en met deskundige begeleiding verblijven, zorgen ervoor dat ouders even kunnen ontspannen. Op die locaties bieden we ook trainingen aan, bijvoorbeeld als voorbereiding op het zelfstandig wonen.

Algemene vraag?

Neem contact op met de receptie:
Bel 0492-530053 (24 uur per dag)
Mail info@oro.nl (24 uur per dag)

Meer weten over zorg?

Neem contact op met ORO Entree:
Bel 0492-472872 (werkdagen van 9-17 uur)
Mail welkom@oro.nl (24 uur per dag, antwoord binnen 2 werkdagen)