ArtORO Gemert - Kunstlokaal

U bevindt zich hier: Home | ArtORO Gemert - Kunstlokaal

ArtORO Gemert - Kunstlokaal

Vondellaan 49, 5421 PN Gemert

Martijn: ‘Hier is ruimte voor elk talent’

Kunstlokaal is een begrip in het Gemerts culturele landschap. Het centrum is het middelpunt van mensen en organisaties die bezig zijn met muziek, dans, theater, beeldende kunst en musical. Sinds de zomer van 2017 is er een atelier van ArtORO gevestigd in het Kunstlokaal. Dagelijks zijn daar ongeveer tien kunstenaars van ArtORO actief.

Talenten
Niet het niveau van de cliënten is bepalend, wel de talenten die ze allemaal hebben. Daarom is sprake van een grote diversiteit aan activiteiten. Talent en interesses worden geïnventariseerd en ontwikkeld door de begeleiders van ArtORO. Tekenen en schilderen, keramiek, beeldend werken, maar ook muziek: er is ruimte voor elk talent.

Samenwerking
ArtORO Gemert werkt nauw samen Kunstlokaal Gemert. Met de verschillende lokale initiatieven in dit centrum worden samenwerkingsverbanden opgestart, zodat, waar dit mogelijk en wenselijk is, geïntegreerd gewerkt wordt. Verstandelijke beperking of niet? Dat maakt niet uit. Hier gaat het niet om je eventuele beperking, hier gaat het om je talenten!

ArtORO Gemert is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur.
Telefoon: 06-47409610
Mail:
artoro@oro.nl
www.artoro.nl/gemert

Algemene vraag?

Neem contact op met de receptie:
Bel 0492-530053 (24 uur per dag)
Mail info@oro.nl (24 uur per dag)

Meer weten over zorg?

Neem contact op met ORO Entree:
Bel 0492-472872 (werkdagen van 9-17 uur)
Mail welkom@oro.nl (24 uur per dag, antwoord binnen 2 werkdagen)