ArtORO Helmond - Van Speijk

U bevindt zich hier: Home | ArtORO Helmond - Van Speijk

ArtORO Helmond - Van Speijk

Van Speijklaan 71, 5703 XE Helmond

Cliënt: 'Het fijnste bij Van Speijk? Dat is dat wij altijd samen-werken!


Een bruisend centrum met onder meer een eetcafé voor de buurt, een ontmoetingsruimte, een fitnessruimte én diverse lokalen waar ArtORO Van Speijk, als onderdeel van de dagbestedingslocatie, huist. Ongeveer twintig cliënten werken hier dagelijks. Maar ze zijn er niet alleen. Ook cliënten van SWZ komen naar Van Speijk. Medewerkers en vrijwilligers van zowel ORO als SWZ zorgen dagelijks voor een fijne en gezellige werkomgeving waar de creativiteit van de kunstenaars alle ontwikkelingsruimte krijgt.

Training en Kunst
Door de inzet en het enthousiasme van de betrokken teamleden en vrijwilligers, wordt op Van Speijk een breed palet aangeboden. Cliënten van SWZ, die te kampen hebben met lichamelijke beperkingen of NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel) krijgen er trainingen, bijvoorbeeld op het gebied van afasie en sport & spel. Ook worden yogalessen gegeven. Naast de creatieve mogelijkheden (keramiek, ruimtelijk werk, tekenen en schilderen, glas, multimedia, textiel en grafisch werk) wordt er toneel gespeeld en muziek gemaakt.

Welkom
Van Speijk is een laagdrempelige locatie waar je makkelijk even binnenloopt. De activiteiten worden afgestemd op de vraag van de cliënt. Niet het aanbod staat centraal, eerst wordt geluisterd naar de wensen van de cliënt, die vervolgens de mogelijkheid krijgt om kennis te maken met vele verschillende mogelijkheden.

Verkooppunt
Meteen naast de ingang van Van Speijk is een mooi verkooppunt ingericht. Hier worden werken van de ArtORO kunstenaars te koop aangeboden.

Openingstijden verkooppunt: maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur
Telefoon: 0492 -472800
Mail:
vanspeijk@oro.nl
www.artoro.nl/helmond

Algemene vraag?

Neem contact op met de receptie:
Bel 0492-530053 (24 uur per dag)
Mail info@oro.nl (24 uur per dag)

Meer weten over zorg?

Neem contact op met ORO Entree:
Bel 0492-472872 (werkdagen van 9-17 uur)
Mail welkom@oro.nl (24 uur per dag, antwoord binnen 2 werkdagen)