ArtORO Laarbeek - De Nieuwe Werf

U bevindt zich hier: Home | ArtORO Laarbeek - De Nieuwe Werf

ArtORO Laarbeek - De Nieuwe Werf

Wethouder Heinsbergenplein 4, 5741 HX Beek en Donk

‘Bij Andrea spatten de kleuren van het doek. Kleurrijk! Dat is De Nieuwe Werf.’

Een beetje verscholen tussen de huizen in een rustige woonwijk in Beek en Donk ligt ArtORO De Nieuwe Werf. Naast het ORO atelier, waar kunstenaars dagelijks in de weer zijn met creatieve werkzaamheden, vinden er ook vele andere activiteiten plaats in dit bruisende en gezellige dagbestedingscentrum. Dagelijks zijn er ongeveer twintig deelnemers aanwezig.

Kunst
Creatief én ambachtelijk. Bij ArtORO De Nieuwe Werf staat de eigen invulling van de cliënt centraal. Tekenen en schilderen neemt hier een belangrijke plaats in. Er wordt gewerkt op hout, doek, maar bijvoorbeeld ook op meubels. Naast mozaïekwerk en textiel zijn de deelnemers ook actief met bijvoorbeeld het maken van kaarsen, kaarten en sieraden.

Welkom
Vraag aan de kunstenaars van ArtORO wat ze van het werken bij De Nieuwe Werf vinden en ze zullen allemaal de gezelligheid als een van de kernmerken benoemen. Op De Nieuwe Werf word je bovendien serieus genomen en krijg je de kans om je talenten te ontwikkelen.

Verkooppunt
Tijdens de openingstijden van De Nieuwe Werf is ook het verkooppunt Okado geopend. Hier worden werken van de ArtORO kunstenaars te koop aangeboden. Onze cliënten zullen je gastvrij ontvangen en zijn blij met elk bezoek!

Openingstijden verkooppunt: maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 15.30 uur.
Telefoon: 0492 -732006
Mail: denieuwewerf@oro.nl
www.artoro.nl/laarbeek

Algemene vraag?

Neem contact op met de receptie:
Bel 0492-530053 (24 uur per dag)
Mail info@oro.nl (24 uur per dag)

Meer weten over zorg?

Neem contact op met ORO Entree:
Bel 0492-472872 (werkdagen van 9-17 uur)
Mail welkom@oro.nl (24 uur per dag, antwoord binnen 2 werkdagen)