Laan ten Roode

U bevindt zich hier: Home | Laan ten Roode

Laan ten Roode

Laan ten Roode 7, 5711 GA Someren

In het centrum van Someren ligt het dagbestedingscentrum Laan ten Roode. Dagelijks komen hier gemiddeld twintig deelnemers. Laan ten Roode kenmerkt zich door een gezellige sfeer waar deelnemers de ruimte krijgen om een fijne dag te hebben en vooral om zichzelf te zijn.

Twee groepen

Laan ten Roode heeft twee groepen, maar als de deelnemers een uitstapje naar de andere groep willen maken dan is dat mogelijk. In de eerste groep ligt het accent op sfeer en beleving. Muziek, wandelen, fietsen op de duo-fiets, lekker in de tuin schommelen, snoezelen, handmassage, werkjes doen, het kan en mag allemaal. Iedere deelnemer krijgt de ruimte om op eigen tempo iets te doen. Of even niets te doen.

In de tweede groep wordt gekookt en gebakken, wordt met textiel gewerkt, met papier-mache en er wordt geschilderd. Deelname aan de Somerense samenleving is hier belangrijk. Zo wordt er in de zomermaanden een High Tea aangeboden en kunnen er soep en worstenbroodjes besteld worden, die in de eigen keuken worden gemaakt. In het eigen verkooppunt worden de zelfgemaakte producten verkocht.

Werkpost

Ongeveer tien deelnemers van ORO werken elke dinsdag en donderdag in Theater de Ruchte. Hier worden medewerkers en gasten voorzien van koffie en thee, wordt er op allerlei gebieden geholpen én worden rond lunchtijd op dinsdag een verrassingslunch en op donderdag verse soep en tosti’s geserveerd. Koken en bakken: onder begeleiding worden in de keuken verschillende heerlijke producten bereid die verkocht worden op het verkooppunt. Het gaat hier onder andere om worstenbroodjes, soepen, saucijzenbroodjes en kaas/bieslook hapjes.

Algemene vraag?

Neem contact op met de receptie:
Bel 0492-530053 (24 uur per dag)
Mail info@oro.nl (24 uur per dag)

Meer weten over zorg?

Neem contact op met ORO Entree:
Bel 0492-472872 (werkdagen van 9-17 uur)
Mail welkom@oro.nl (24 uur per dag, antwoord binnen 2 werkdagen)