Nieuwe Werf

U bevindt zich hier: Home | Nieuwe Werf

Nieuwe Werf

Wethouder Heinsbergenplein 4, 5741 HX Beek en Donk

De Nieuwe Werf in Beek en Donk biedt zowel dienstverlenende als creatieve activiteiten aan. Daarnaast is er een gevarieerd aanbod aan andere mogelijkheden, wordt productie- en recyclewerk aangeboden en is er een werkpost.  Bij de werkzaamheden is er geen werkdruk. Bovendien werken de cliënten zo veel mogelijk zelfstandig.

Dagbesteding Basisgroep

Alle middelen zijn aanwezig om heerlijk creatief bezig te zijn in de basisgroep. De cliënten kunnen onder meer werken met hout en papier, schilderen, kaarsen maken en werken met textiel. Wat we maken, verkopen we in ons eigen winkeltje, Okado. Cliënten helpen hier de klanten.
Ook worden intern, in of om het centrum diverse taken verricht. Omdat we ons realiseren dat niet iedereen continu activiteiten kan en wil doen, kijken we steeds goed naar de individuele hulp- en begeleidingsvraag.

Dagbesteding in de wijk

Onze cliënten vormen een onderdeel van de samenleving waarin ze wonen. Daarom verrichten zij vanuit De Nieuwe Werf werkzaamheden in de wijk. Ze brengen lokale folders rond, helpen oudere buurtbewoners of doen mee aan een activiteit op school. Samen met de begeleiders wordt gekeken waar de vragen liggen en of die vragen, individueel of in groepsverband, beantwoord kunnen worden.

Productie- en recyclewerk

Binnen ons productiecentrum werken cliënten die het leuk vinden om arbeidsmatige werkzaamheden te verrichten. Denk hierbij aan het sorteren, tellen, inpakken en uitpakken van producten of materialen voor een bedrijf. Ook kunnen apparaten gerecycled worden. Oude machines, zoals computers, worden dan uit elkaar gehaald en de materialen geselecteerd en gesorteerd. Dat alles uiteraard op een veilige manier.

Algemene vraag?

Neem contact op met de receptie:
Bel 0492-530053 (24 uur per dag)
Mail info@oro.nl (24 uur per dag)

Meer weten over zorg?

Neem contact op met ORO Entree:
Bel 0492-472872 (werkdagen van 9-17 uur)
Mail welkom@oro.nl (24 uur per dag, antwoord binnen 2 werkdagen)