Prettige dag

Eetpunt Smalle Haven

Vind jij het leuk om uit eten te gaan? Dat kan bij Eetpunt Smalle Haven. Je kunt hier dinsdag tot en met vrijdag heerlijk uit eten of iets drinken. Het eten wordt door cliënten van ORO gemaakt en naar je tafel gebracht.

Voor wie is het?

Wil jij met je familie en vrienden lunchen? Of iets drinken? Of vind je het zelf fijn om met andere mensen te eten? Dan is dit eetpunt echt iets voor jou.

Hoe werkt het?

Van dinsdag tot en met donderdag kun je om 12.30 uur genieten van een warme maaltijd. Op vrijdag is er een uitgebreide (koude) lunch.
et eten wordt gemaakt door cliënten van ORO. Dat betekent dat zij de boodschappen doen, de tafels dekken en opruimen. Maar ze helpen ook in de keuken en ze serveren de maaltijden.

Reserveren

Je vindt Eetpunt Smalle Haven in de ontmoetingsruimte van ORO aan de Beerse in Deurne. Wil je komen eten? Leuk! Je kunt telefonisch reserveren via 06 – 52 30 82 42. Dit nummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 15.30 uur. Maar je kunt ook altijd de voicemail inspreken.

Bakwinkel

Op maandag werken de medewerkers van het Bakpunt in de keuken. Zij bakken op bestelling heerlijke taarten, worstenbroodje en andere hartige hapjes. Deze lekkernijen zijn te bestellen door te bellen naar: 06 – 52 30 82 42.

Meer weten?

Heb je vragen? Je contactpersoon bij ORO kan je hier meer over vertellen.
Heb je nog geen hulp van ORO? Neem dan via een van onderstaande manieren contact met ons op.

Wil je je aanmelden of heb je een vraag?

Aarzel niet en neem contact op met ORO. Bel: 0492 - 53 00 53 of vul onderstaand formulier in. We begeleiden je graag bij jouw vragen en wensen.

* geeft verplichte velden aan

Jouw gegevens

Jouw vraag of opmerking

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lees Voor
Ga naar de inhoud