De Lage Hees

U bevindt zich hier: Home | De Lage Hees

De Lage Hees

Kloostertuin 49a, 5741 BW Beek en Donk

Dagbestedingscentrum Lage Hees maakt deel uit van hetzelfde gebouw als woonvoorziening Hoge Hees in Beek en Donk. Cliënten van Hoge Hees, maar ook uit de buurt, komen dagelijks met veel plezier naar dit centrum, waar het accent ligt op sfeer en beleving, hoog en laag niveau, jong en oud waarin alles mogelijk is in een dynamisch team.

Geniet op je eigen tempo

Rust, het werken of meedoen aan activiteiten in je eigen tempo en genieten van het hier en nu. Dat kenmerkt in één zin de sfeer binnen DBC Lage Hees.

In  verschillende groepen mogen de deelnemers genieten van hun eigen dagbesteding. Zo is er een groep voor deelnemers met een ernstige meervoudige beperking. Zij kunnen snoezelen, genieten van muziek, een verhaaltje, licht en geluid. De begeleiding heeft oog voor de kleine, non-verbale signalen van de deelnemers en speelt daarop in.

Een aantal deelnemers is actief in de wasserij. Hier wordt de was van de locaties Hoge Hees en de Bleek gesorteerd, gewassen  gevouwen en gestreken.

Naast de sfeeractiviteiten wordt er ook creatief gewerkt, worden boodschappen gedaan, en wordt er gekookt en gebakken. Steeds zoeken we voor iedere deelnemer naar een optimale balans tussen inspanning en ontspanning, waarbij het behoud van nog aanwezige vaardigheden gestimuleerd wordt.

Algemene vraag?

Neem contact op met de receptie:
Bel 0492-530053 (24 uur per dag)
Mail info@oro.nl (24 uur per dag)

Meer weten over zorg?

Neem contact op met ORO Entree:
Bel 0492-472872 (werkdagen van 9-17 uur)
Mail welkom@oro.nl (24 uur per dag, antwoord binnen 2 werkdagen)

begeleider

"Niet het resultaat van het werk, maar het plezier, de beleving, dát staat centraal"