Mmm, de geur van koffie met zelfgemaakte appeltaart. Op een dienblad en serveren maar! Hier ga jij vast je gasten blij mee maken. In onze keukens maken we ook zelf lekkere hapjes klaar. Klinkt dit als iets voor jou? Dan zien we je graag bij de dagbesteding Horeca. Samen doen we elke dag ons best om onze gasten een fijne tijd te geven.
Voor wie is het?
Bij ons mag je zelf eten koken. Een kok, vrijwilliger en begeleider helpen jou daarbij. Een leuk voorbeeld is Eetpunt Smalle Haven in Deurne. Daar kunnen gasten genieten van een heerlijke lunch. Bij het Bakpunt in Deurne bakken we op maandag taarten, worstenbroodjes en andere hapjes.
Hoe werkt het?
- Een menu bedenken
- Eten en drinken inkopen
- Eten mee bereiden in de keuken
- De tafels dekken
- Gasten helpen
Dagbesteding Horeca op meerdere plekken
- Helmond: Van Speijk, Eetpunt De Geseldonk, Jan & Koek
- Deurne: Gastvrij & Zo, Eetpunt Smalle Haven
- Rijtven: Café De Honingpot, werkpost keuken
- Someren: Tussend’ORO
- Overig: werkpost Toverland
Benieuwd hoe het er aan toe gaat bij Jan & Koek? Bekijk dan het filmpje.
Meer weten?
Heb je vragen? Je contactpersoon bij ORO kan je hier meer over vertellen.
Heb je nog geen hulp van ORO? Neem dan via een van onderstaande manieren contact met ons op.